Hem / Karriär / Supporttekniker till ComfortZone

Supporttekniker till ComfortZone

 

Gillar du teknik och är en driven kund- och serviceinriktad person som gillar utmaningen i att guida kunder i deras upplevda problem och samtidigt kunna förklara/svara på tekniska frågor? Då har vi en kul och spännande tjänst för dig hos oss på ComfortZone. Vi söker nu ytterligare en person till vår tekniska support.

Vi jobbar dagligen med att supportera våra samarbetspartners och återförsäljare. ComfortZone är ett bolag under kraftig expansion i ett mycket spännande marknadsläge. Vi tillverkar värmepumpar och behovet av högeffektiva värmepumpslösningar i Europa har aldrig varit större än nu. Så vill du vara med på en expansiv, kul och spännande resa så har du chansen nu!

 

Om tjänsten

Som supporttekniker kommer du att ingå i ett support-team med placering i Motala. Tjänsten som supporttekniker innebär att du har den tekniska kontakten via telefon och mail med återförsäljare och servicepartners och hjälper dem med frågor rörande installation, felsökning, garantiärenden och andra eftermarknadsrelaterade frågor som rör våra sålda produkter.

 

Om ComfortZone

ComfortZone grundades 2001 har sedan dess varit den ledande innovatören inom utvecklingen av frånluftvärmepumpar. Vi har en egen patenterad teknik för hög-effektiva frånluftsvärmepumpar. Sedan 2020 är vi även en del av den holländska företagskoncernen Herenweg Holding B.V.

I takt med att vi växer kommer vi under 2023 att flytta hela vår produktion och verksamhet till större och modernare lokaler i de välkända Luxor byggnaderna i Motala.

 

Du erbjuds

Vi kan erbjuda en trevlig och kul arbetsplats med högt i tak och snabba beslutsvägar.  Att få vara med på en spännande utvecklingsresa i en mycket expansiv bransch med framtiden för sig. Vi har ett generöst friskvårdsprogram med förmånsportal samt ett motivationsprogram med möjlighet till årsbonus

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka inte att söka om du känner att du är rätt person för rollen.

 

Om dig

Vi ser gärna att du har en teknisk bakgrund inom värme och VVS och kanske kylteknik. Men det är ditt personliga driv, attityd och din inställning till support och service som är avgörande för hur bra du kommer att lyckas i rollen som supporttekniker hos oss. Stöttning och möjlighet till kunskapsutveckling kring våra produkter och lösningar finns alltid nära till hands genom våra duktiga medarbetare på support och produktutveckling.

Som person behöver du vara en serviceinriktad kommunikatör med pedagogisk vinkel. Du bör vara stresstålig och kunna behålla lugnet i din dagliga kontakt med kunder.

Vi arbetar med ärenden i Sales force och har Monitor som affärssystem samt Office 365, kunskaper i systemen är meriterande. Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift, engelska är vårt koncernspråk.

 

Övrig information

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Placering: Motala
Sista ansökningsdag: 2023-06-16

Skicka in din ansökan till:
Jonas Åhman
joah@comfortzone.se
070-274 22 20

Värmepumpsguiden

Välj rätt produkt för ditt vattenburna system genom att följa 5 enkla steg nedan.

1. Hur stor är bostadsytan?

2. Vilket typ av projekt?

3. Du har valt

4. Välj någon av modellerna

5. Har ditt hus mekanisk tillluft?

Var god kontakta en av våra återförsäljare för konsultering