Hem / Karriär

Vill du jobba hos oss?

 

Drivs du, precis som vi, av innovativ teknik, miljösmarta lösningar och produkter som förenklar och förbättrar människors vardag? Då kanske du är vår nästa medarbetare. ComfortZone har levererat värmepumpar i över tjugo år och vi är stolta över att ha förnyat branschen i riktning mot effektivitet och minskad klimatpåverkan.

Vi utvecklar hela tiden bättre frånluftsvärmepumpar, men vi utvecklar också oss själva och varandra för att vara både någon man vill handla av och någon man vill arbeta för.

Det är lätt att trivas på ComfortZone, och vi jobbar medvetet för en bra arbetsmiljö där alla ska kunna utvecklas och bli sedda. Vi har världens bästa personal! De gör ett fantastiskt jobb varje dag, och vi gör vad vi kan för att visa vår uppskattning.

Lediga tjänster

Vi växer och är alltid ute efter nya duktiga medarbetare som vill hjälpa oss att bli ännu bättre på det vi gör. När vi har lediga tjänster inom till exempel produktionsteknik, montering, produktutveckling, testteknik eller något annat som har med värmepumpar eller frånluftspumpar att göra hittar du dem här.

Finns det ingen annons just nu? Du är ändå alltid välkommen att komma med en spontanansökan.

 

Värmepumpsguiden

Välj rätt produkt för ditt vattenburna system genom att följa 5 enkla steg nedan.

1. Hur stor är bostadsytan?

2. Vilket typ av projekt?

3. Du har valt

4. Välj någon av modellerna

5. Har ditt hus mekanisk tillluft?

Var god kontakta en av våra återförsäljare för konsultering