Hem / Garantier och villkor / Trygghetsgaranti

Trygghetsgaranti

Vid köp av en Comfortzone frånluftsvärmepump ingår utöver 2 års produktgaranti, en trygghetsgaranti för privatpersoner som innebär ytterligare 4 års skydd mot maskinskada. För juridisk person så som BRF ingår 3 års trygghetsgaranti.

Trygghetsgarantin utgör ett komplement till din villaförsäkring eller motsvarande försäkring för juridisk person och ersätter enligt villkoret nedan den självrisk och den åldersavskrivning du själv har att erlägga till ditt villaförsäkringsbolag i händelse av en ersättningsbar så kallad maskinskada på din värmepump.

Kontrollera att din villaförsäkring verkligen omfattar maskinskada. Denna trygghetsgaranti är endast tillämplig då försäkringsbolaget har betalat ut ersättning och gjort avdrag för självrisk samt avskrivning. Trygghetsgarantin gäller inte för skada där kostnaden för reparation understiger gällande självrisk på den försäkrades villaförsäkring eller liknande.  Registrera din nya värmepump här.

Trygghetsgarantin kan därefter förlängas ytterligare upp till 18 år hos vår partner Arctic.

När värmepumpen närmar sig slutet på år 6 så kommer Arctic att skicka ett erbjudande om att teckna en försäkring (år 5 för juridisk person). Ni kan som ägare av en Comfortzone även kontakta Arctic direkt för information eller för att starta en försäkring. Arctic telefon 08-7460560

Mer om Comfortzone produktgaranti finns i installations och användarmanual.

Anmäl trygghetsgaranti

Har du råkat ut för skada på din frånluftsvärmepump anmäler du det enkelt här nedan.

Vid köp av en Comfortzone frånluftsvärmepump ingår utöver 2 års produktgaranti, en trygghetsgaranti för privatpersoner som innebär ytterligare 4 års skydd mot maskinskada. För juridisk person så som BRF ingår 3 års trygghetsgaranti. Trygghetsgarantin innebär att vi täcker självrisken som du betalar till ditt försäkringsbolag och vi står även för åldersavdraget som görs av försäkringsbolaget.

  Kontaktuppgifter

  Bifoga dokument

  Övriga upplysningar

  Vi kommer granska de inskickade dokumenten. Saknas något så kontaktar vi dig


  Värmepumpsguiden

  Välj rätt produkt för ditt vattenburna system genom att följa 5 enkla steg nedan.

  1. Hur stor är bostadsytan?

  2. Vilket typ av projekt?

  3. Du har valt

  4. Välj någon av modellerna

  5. Har ditt hus mekanisk tillluft?

  Var god kontakta en av våra återförsäljare för konsultering