Hem / Ytstorlek / Frånluftsvärmepump för mindre hus

Frånluftsvärmepump för mindre hus

Nedan presenterar vi våra frånluftsvärmepumpar som passar för mindre hus, som till exempel attefallshus eller garage, där ytan är mellan 60 – 120 kvm. Samtliga av våra frånluftsvärmepumpar är högeffektiva, tystgående, lättskötta, har hög verkningsgrad och är tack vare vårt köldmedie miljövänligare än tidigare modeller. Med en frånluftsvärmepump från ComfortZone för mindre hus erbjuds du dessutom lägre totalkostnad om du jämför med andra värmepumpar på marknaden.

I sortimentet finns även högeffektiva frånluftsvärmepumpar med kylfunktion, som fungerar som en klimatanläggning. En praktisk lösning för sommarhuset, till exempel.

Vill du veta mer om fördelarna med att installera en frånluftsvärmepump? Kika här!

Installerad RX-pump i samarbete med Sanis Bygg AB

Hur stor frånluftsvärmepump behöver jag?

Hur stor yta en frånluftsvärmepump kan värma beror på luftvärmepumpens maximala värmekapacitet, som anges i kilowatt (kW). Ju högre värmekapacitet pumpen har, desto större yta kan värmas, men fler faktorer spelar in hur pass mycket värme du upplever.

Hur pass stor besparing du gör med din frånluftsvärmepump beror mycket på pumpens kapacitet. Det är avgörande att du väljer rätt pump med rätt kapacitet till ditt hus.

Vi hjälper dig att välja rätt. Kontakta en av våra återförsäljare idag!

 

Värmepumpsguiden

Välj rätt produkt för ditt vattenburna system genom att följa 5 enkla steg nedan.

1. Hur stor är bostadsytan?

2. Vilket typ av projekt?

3. Du har valt

4. Välj någon av modellerna

5. Har ditt hus mekanisk tillluft?

Var god kontakta en av våra återförsäljare för konsultering