Hem / Referenser / Sanis Bygg AB valde ComfortZone

Sanis Bygg AB valde ComfortZone

I ett spännande projekt i Västerhaninge har Sanis Bygg låtit uppföra 70 st moderna och praktiska kjedjehus i storlek från 90 till 120m². ComfortZone fick äran att leverera den nya och effektivare frånluftsvärmepumpen RX35 i projektet.

Sylwester Aniszewski VD och projektledare i projektet säger vid en intervju att han är särskilt imponerad över den låga ljudnivån från ComfortZons värmepump. Han säger vidare att användargränssnittet är tydligt och lätt att förstå och navigera i för installatörerna. Sen gillar många av hans kunder den karakteristiska lysdioden som ComfortZone har på alla sina värmepumpar.

Kund: Sanis Bygg AB
Plats: Västerhaninge, Stockholm
Datum: 21 januari 2021

”Vi är imponerade över den låga ljudnivån från ComfortZones värmepump och användargränssnittet är tydligt och lätt att förstå och navigera i för installatörerna.”
– Sylwester Aniszewski, VD Sanis Bygg

Sanis Bygg är ett företag som främst fokuserar på nyproduktion men utför även avancerade renoveringar. Företaget har egna rörmokare, elektriker, murare, kakelspecialister, snickare och målare. De har även arkitekter, konstruktörer och kontrollansvariga vilket gör Sanis Bygg till en utmärkt partner för en komplett lösning.

Sanis Bygg AB
1/4
Sanis Bygg AB
2/4
Installerad RX-pump i samarbete med Sanis Bygg AB
Installerad RX-pump i samarbete med Sanis Bygg AB
3/4
Sanis Bygg AB
4/4

Värmepumpsguiden

Välj rätt produkt för ditt vattenburna system genom att följa 5 enkla steg nedan.

1. Hur stor är bostadsytan?

2. Vilket typ av projekt?

3. Du har valt

4. Välj någon av modellerna

5. Har ditt hus mekanisk tillluft?

Var god kontakta en av våra återförsäljare för konsultering