Hem / Nyheter / Energibidrag för Småhus – En Komplett Guide med Comfortzone

Energibidrag för Småhus – En Komplett Guide med Comfortzone

 

Säkerligen har du hört talas om de nya bidragen för energieffektivisering som introducerats i Sverige. Om du äger ett småhus som värms upp med el eller gas, har du nu möjlighet att söka bidrag för vissa åtgärder på värmesystemet. Men hur tar du rätt steg för att dra nytta av dessa bidrag? Comfortzone AB, en ledande tillverkare av högeffektiva frånluftsvärmepumpar, är här för att guida dig genom denna process tillsammans med våra pålitliga återförsäljare.

Varför Comfortzone AB – Din Tillverkare och Guide?

  1. Expertis: Som en erfaren tillverkare och expert på högeffektiva frånluftsvärmepumpar, kan vi och våra återförsäljare guida dig genom ansökningsprocessen för bidrag, och rekommendera de mest lämpliga produkterna för ditt hem.
  2. Kvalitet: Vi erbjuder högkvalitativa frånluftsvärmepumpar som är designade för optimal energieffektivitet och lång livslängd. Dessa pumpar representerar det senaste inom teknologi och innovation.
  3. Hållbarhet: Genom att välja en högeffektiv frånluftsvärmepump från Comfortzone AB bidrar du till en grönare framtid, minskar ditt hems energiförbrukning och sparar pengar på lång sikt.
  4. Rotavdrag: Utöver bidrag för materialkostnader kan du även dra nytta av rotavdrag. Vi hjälper dig förstå hur du kan dra nytta av detta.

Välj Högeffektiva Åtgärder för Energieffektivisering

Tillsammans med Comfortzone AB och våra återförsäljare kan du välja de bästa åtgärderna för att energieffektivisera ditt hem, inklusive:

  • Installation av högeffektiva frånluftsvärmepumpar: Våra frånluftsvärmepumpar är inte bara energieffektiva utan också lätta att installera och underhålla.
  • Anslutning till ett fjärrvärmenät: Ett effektivt alternativ som kan integreras med våra värmepumpar för optimal prestanda.
  • Klimatskärmsåtgärder: Tilläggsisolering, byte av fönster och dörrar, tilläggsglasrutor och vindtätning. Notera att bidrag för dessa åtgärder är beroende av att du först har fått bidrag för värmesystemsåtgärder.

Hur ansöker jag?

Ansökan sker via Boverkets e-tjänst och handläggs av länsstyrelsen i ditt län. Comfortzone AB och våra återförsäljare står redo att assistera dig genom hela processen.

Kom igång med Comfortzone AB

Som en av Sveriges främsta tillverkare av högeffektiva frånluftsvärmepumpar kan Comfortzone AB ta ett stort steg med dig mot ett mer energieffektivt och kostnadseffektivt hem. Kontakta oss idag för mer information om våra produkter och tjänster och hur vi tillsammans med våra återförsäljare kan assistera dig i din ansökan om energieffektiviseringsbidrag.

Comfortzone AB är stolta över att bidra till ett grönare Sverige. Låt oss hjälpa dig att finna rätt värmelösning för ditt hem och stödja dig genom bidragsprocessen. Tillsammans kan vi göra en skillnad! Det är dags att ta steget mot en grönare och mer ekonomisk framtid – och vi, som din tillverkare och guide, är här för att hjälpa dig på vägen.

 

Värmepumpsguiden

Välj rätt produkt för ditt vattenburna system genom att följa 5 enkla steg nedan.

1. Hur stor är bostadsytan?

2. Vilket typ av projekt?

3. Du har valt

4. Välj någon av modellerna

5. Har ditt hus mekanisk tillluft?

Var god kontakta en av våra återförsäljare för konsultering