Hem / Karriär / Servicetekniker till ComfortZone

Servicetekniker till ComfortZone

 

Är du teknisk intresserad med en bakgrund inom kyl- och värmepumpsteknik? Då har vi en kul och spännande tjänst perfekt för dig hos oss på ComfortZone som intern servicetekniker! ComfortZone är ett bolag under kraftig expansion som är verksamma i en riktigt spännande bransch. Vi tillverkar nämligen frånluftsvärmepumpar och söker nu en servicetekniker till vår interna serviceavdelning i Motala.

Tjänsten som servicetekniker innebär att man på serviceavdelningen ansvarar för att testa fältreturer, vara med och testa värmepumpar och komponenter i utvecklings syfte, samarbete med kvalitetsansvarig samt vara med i utvecklingsprojekt tillsammans med utvecklingsavdelningen. Arbetet sker i våra lokaler i Motala men eventuellt kan något besök på fältet bli aktuellt när vi utvecklar nya funktioner.

I den här tjänsten får man arbeta med högteknologisk teknik och felsökning vilket innebär att man måste vara kundorienterad samt en duktig tekniker som kan tänka ”utanför boxen”. Vi kommer efter sommaren att flytta till nya fina lokaler i Luxorbyggnaden och där bygga upp en ny serviceavdelning. Serviceavdelningen ska bli en högteknologisk avdelning där vi på ett bra sätt kan felsöka och testa våra produkter och komponenter.

Vi tror att en bakgrund som kyltekniker eller värmepumpstekniker är lämpligt. Så vill du utvecklas inom din profession är detta en spännande och kul utmaning.

 

Du erbjuds

  • Att vara med på ComfortZones tillväxtresa och en möjlighet att vara med att utveckla och påverka verksamheten samt produkterna
  • Friskvård och förmånsportal
  • En familjär arbetsplats med hjälpande, stöttande och driva kollegor

 

Om dig

Vi ser att du som servicetekniker är tekniskt intresserad och det är meriterande med en kyl-teknisk bakgrund och utbildning. I arbete ingår att utföra funktionstester och felsökning på alla våra frånluftsvärmepumpar. Du bör vara analytisk och lösningsorienterad och ha en viss IT-vana.

Låter detta som du, tveka inte att ansöka nedan. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Övrig information

Start: Omgående
Omfattning: Heltid med arbetstider 7-16 måndag till torsdag och 7-14.30 fredagar.
Placering: Motala

Skicka in din ansökan till:
Jonas Åhman
joah@comfortzone.se
08-758 24 44

Värmepumpsguiden

Välj rätt produkt för ditt vattenburna system genom att följa 5 enkla steg nedan.

1. Hur stor är bostadsytan?

2. Vilket typ av projekt?

3. Du har valt

4. Välj någon av modellerna

5. Har ditt hus mekanisk tillluft?

Var god kontakta en av våra återförsäljare för konsultering