Hem / Karriär / Operativ säljchef & marknadschef

Operativ säljchef & marknadschef

garantivillkor

Vi expanderar och letar efter en säljchef och marknadschef som vill vara med och fortsätta vår framgångsrika resa att utveckla vår position på marknaden. Din uppgift blir att med ditt team, sälja och marknadsföra hela Comfortzone´s innovativa produktportfölj av värmepumpar till våra kunder som främst består av installatörer, byggherrar och återförsäljare. Du  rapporterar till vår VD.

Eftersom rollen som säljchef och marknadschef till viss del är en ny roll kommer du vara med och forma den tillsammans med dina kollegor. Vi sitter i fräscha lokaler i Täby och har egen fabrik i Motala.

Vi erbjuder dig ett självständigt och varierande jobb i ett mycket framgångsrikt och väletablerat företag med stort fokus på kvalitet. Som säljchef och marknadschef blir du del av en prestigelös organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt i tak. Vi erbjuder marknadsmässiga, bra villkor.

Vad har Johanna Kidby, Innesäljare, att säga om tjänsten och företaget?

”Jag har tidigare arbetat administrativt inom hotell och arbetade senast som säljkoordinator/orderadministratör. Comfortzone är ett innovativt företag med stora planer för framtiden som kändes helt rätt för mig i dessa tider där klimatet ligger i fokus, i och med deras energieffektiva och miljövänliga frånluftsvärmepumpar.

Det mest stimulerande med mitt jobb är att ha nära kontakt med våra återförsäljare och se till att deras beställningar blir så tillfredställande som möjligt, från order till leverans. Mina kollegor är orsaken till att jag trivs så bra här. Vi har en skön sammanhållning och skrattar mycket under arbetsdagen. Företaget i sig känns nytänkande, är lyhörda och jobbar ständigt med att hitta nya vägar till de bästa affärerna på marknaden.”

 

Din profil
Till rollen som säljchef och marknadschef söker vi dig med erfarenhet från en liknande roll inom branschen alternativt närliggande bransch. Har du jobbat med föreskrivande led och/eller LOU är det mycket meriterande. Du är en trygg ledare som ser kopplingen mellan affärsmässighet och marknadsföring som självklar och förstår vad som krävs för att skapa resultat.

Vi ser också att:

  • Du har lång erfarenhet från försäljning med goda resultat inom B2B
  • Du har mycket goda kunskaper i Officepaketet och erfarenhet från samt förståelse för CRM-system
  • Du behärskar både svenska och engelska väl i tal och skrift
  • Du har körkort

Som person är du en god kommunikatör med genuin förmåga att engagera, motivera och vinna förtroende hos dina medarbetare och kunder. Prestigelöshet och ödmjukhet är andra egenskaper vi värdesätter. Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande.

Ansök här!

 

Värmepumpsguiden

Välj rätt produkt för ditt vattenburna system genom att följa 5 enkla steg nedan.

1. Hur stor är bostadsytan?

2. Vilket typ av projekt?

3. Du har valt

4. Välj någon av modellerna

5. Har ditt hus mekanisk tillluft?

Var god kontakta en av våra återförsäljare för konsultering