Hem / Karriär / Logistikansvarig till ComfortZone

Logistikansvarig till ComfortZone

 

Är du en logistiker av rang som gillar ordning och reda, gillar att kavla upp ärmarna när det behövs och få saker gjorda? Då ska du söka tjänsten som logistikansvarig på ComfortZone AB.

ComfortZone är ett bolag under kraftig expansion i en otroligt spännande marknad. Vi tillverkar värmepumpar och behovet av högeffektiva värmepumpslösningar i Europa har aldrig varit större än nu. Så vill du vara med på en expansiv, kul och spännande resa så har du chansen nu!

 

Om tjänsten

Tjänsten som logistikansvarig hos ComfortZone innebär att du kommer att vara ansvarig för vårt lager av komponenter. I uppdraget ingår utveckling och förvaltning av lagerstyrning, inventeringar, inleveranser, kittning ute i produktionen. Du kommer att samarbeta med inköp och produktion. Vår logistiklösning är under ständig utveckling och följer vår ökande produktionstakt. Du kommer att ha personalansvar och funktionsansvar. Ett team med lager och logistikpersonal finns redan nu till ditt förfogande. Mer resurser kan komma att bli aktuellt i takt med att verksamheten växer och utvecklas.

ComfortZone är ett expansivt företag under utveckling. Du som söker den här tjänsten bör därför drivas av utmaningar och ha förmågan att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Egenskaper som starkt kundfokus, vara lösningsorienterad, positivt och fungera bra i grupp är egenskaper som är viktiga för att lyckas i uppdraget.

Rollen som logistikansvarig är ny hos oss, vilket ger rätt person stor möjlighet att forma tjänsten med utgång i vår strategiska plan.

Andra uppgifter kan förekomma.

 

Om ComfortZone

ComfortZone grundades 2001 och har sedan dess varit ledande inom utvecklingen av frånluftvärmepumpar. Vi har en egen patenterad teknik för hög-effektiva frånluftsvärmepumpar. I takt med att vi växer kommer vi under 2023 att flytta hela vår produktion och verksamhet till större och modernare lokaler i de välkända Luxor byggnaderna i Motala. I dagsläget är vi ca 55st anställda.

 

Du erbjuds

Vi kan erbjuda en trevlig och kul arbetsplats med högt i tak och snabba beslutsvägar.  Att få vara med på en spännande utvecklingsresa i en mycket expansiv bransch med framtiden för sig. Vi har ett generöst friskvårdsprogram med förmånsportal. Motivationsprogram med möjlighet till årsbonus.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka inte att söka om du känner att du är rätt person för rollen.

 

Om dig

Vi ser gärna att du har flerårig erfarenhet av logistikarbete och har ett gott ordningssinne med goda kunskaper i lagerstyrning och planering. Du kommer också att ha många externa och interna kontaktytor i arbetet vilket kräver god kommunikativ förmåga och en positiv attityd.

Vårt affärssystem heter Monitor och kunskaper i systemet meriteras. I övrigt arbetar vi i Office 365 och goda kunskaper i office paketet är nödvändigt.

Goda språkkunskaper både i tal och skrift är viktigt. Svenska i första hand men även goda kunskaper i engelska krävs.

 

Övrig information

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Placering: Motala
Sista ansökningsdag: 2023-06-16

Skicka in din ansökan till:
Camilla Sager

casa@comfortzone.se
010-6821629

 

Värmepumpsguiden

Välj rätt produkt för ditt vattenburna system genom att följa 5 enkla steg nedan.

1. Hur stor är bostadsytan?

2. Vilket typ av projekt?

3. Du har valt

4. Välj någon av modellerna

5. Har ditt hus mekanisk tillluft?

Var god kontakta en av våra återförsäljare för konsultering